Firma Smoker sprzedaje absolutną nowość na polskim rynku jaką są grillo-wędzarnie. Urządzenie to jest połączeniem grilla, wędzarni i BBQ. Spełnia więc wiele funkcji i może być przydatne w każdym domu. W urządzeniach firmy Smoker można przygotowywać szereg potraw. Wędzone i grillowane mięsa oraz ryby na pewno zachwycą swoim smakiem. Zachęcamy do zapoznania się z recepturami na wykonanie między innymi polędwiczek wieprzowych, wędzonego pstrąga i łososia a także szynki z dzika i piersi drobiowych. Grillo-Wędzarnia Queen przeznaczona jest do obsługi mniejszych imprez - w ciągu 2-3 godzin można z tego urządzenia obsłużyć ok. 120 osób.
Urządzenie posiada dwie komory do grillowania. Jednorazowo można wędzić 35 sztuk ryb o średniej wadze 350 g, w tym samym czasie można również grillować oraz gotować na płycie paleniska. Tej wielkości ryby wędzą się ok. 1 godziny, większe ryby odpowiednio dłużej. Przeznaczenie do mniejszych restauracji z tarasem, zajazdów lub do indywidualnych gospodarstw domowych.
- Wysokość: 225 cm
- Szerokość: 78 cm
- Długość: 178 cm
- Waga: 148 kg
- Średnica wędzarni: 40 cm
- Powierzchnia rusztu paleniska
grilla: 38 x 35 = 1330 cm2
- Powierzchnia rusztów grilla:
(75x38) + (60x13) = 3630 cm2
- Powierzchnia rusztów wędzarni:
3 x 1256 cm2 = 3768 cm2
- Pręty do wędzenia: 2 x 3 szt. = 6 szt.
| |
Zobaczcie Państwo : |
|
|
|