Oferta firmy obejmuje szeroki wybór zapiekanek oraz hot-dogi:
Zapiekanka Pepperoni
(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)
Składniki:
Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), salami pepperoni, oliwki zielone, przyprawa: oregano.
Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.
Zapiekanka Bekon
(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)
Składniki:
Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roslinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), ser mozzarella, boczek wędzony.
Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze - 18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.
Zapiekanka Farmerska
(dł. 27-28cm, gr. 2,5-3,5cm)
Składniki:
Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), szynka konserwowa wieprzowa, kukurydza konserwowa, przyprawa: oregano.
Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze - 18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.
Zapiekanka Hawajska
(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)
Składniki:
Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, ananas konserwowy, szynka konserwowa wieprzowa, margaryna.
Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.
Zapiekanka Cappricciosa
(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)
Składniki:
Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), szynka konserwowa wieprzowa, toping wołowy, papryka konserwowa, przyprawa: papryka słodka.
Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze - 18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.
Zapiekanka Margherita
(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)
Składniki:
Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), ser mozzarella.
Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.
Hot dog
(parówka w cieście do pizzy)
Składniki:
parówka wieprzowo-wołowa, mąka pszenna, woda, sól, oliwa z oliwek, olej roślinny uniwersalny, drożdże piekarskie, cukie, gluten pszenny, polepszacz.
Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić i piec w temp. 200°C zwinięty w folię aluminiową przez 7-8 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Produkt wstępnie wypieczony, mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej. Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.