Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Starbucks otwiera ...
Costa Coffee FlyDi...
Hampton by Hilton ...
Hotel Grano oferuj...
Będą nowe wnętrza ...
Hotel Number One
Tomasz Jakubiak o ...
Meat & Fit w Socha...
Dariusz Gwiazda no...
Karnawałowe drinki...
Rekomendacja SLOW ...
Otwarcie lokalu Me...
Udany projekt Winn...
Meat & Fit
Czego nie powinno ...
Gęsina na Świętego...
THE LEGENDARY Whit...
Nowe twarze za ste...
Mariusz Kucharczak...
Green Caffè N...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Kocham Wodę
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Fanex
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Zapiekanki i Hot-dogi - sprawdź ofertę firmy Pizzola


Zobaczcie państwo:
Dobra pizza bez tajemnic
Ciasto do pizzy Pizzola
Nowa oferta firmy Pola
Zapiekanki i hot-Dogi
Pizza na cienkim spodzie z kulki mrożonej Pizzola
Pizza na cienkim spodzie z placka mrożonego Pizzola
Pizza na grubym spodzie z kulki mrożonej Pizzola
Pizza na grubym spodzie z placka mrożonego Pizzola

Upodobania kulinarne Polaków w ostatnim czasie zaskakująco się zmieniły. Sztandarowy kotlet z ziemniakami zastąpiła pizza, zapiekanka i hot-dog. To produkty szeroko dostępne, smaczne i przede wszystkim niedrogie.

Dlaczego jednak klienci korzystają z usług wybranych lokali gastronomicznych serwujących szybkie dania? Co sprawia, że omijają kilka punktów, aby zakupić ulubioną zapiekankę kilka ulic dalej?

Ważna jest przede wszystkim jakość produktu. Nikt nie lubi gumowych bułek, na których trudno dostrzec jakiekolwiek dodatki. Wysoki standard produktów niezmiennie zapewnia firma Pizzola.


Oferta firmy obejmuje szeroki wybór zapiekanek oraz hot-dogi:

nullZapiekanka Pepperoni

(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)

Składniki:

Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), salami pepperoni, oliwki zielone, przyprawa: oregano.

Sposób przygotowania do spożycia:

Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.


nullZapiekanka Bekon

(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)

Składniki:

Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roslinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), ser mozzarella, boczek wędzony.

Sposób przygotowania do spożycia:

Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze - 18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.


nullZapiekanka Farmerska

(dł. 27-28cm, gr. 2,5-3,5cm)

Składniki:

Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), szynka konserwowa wieprzowa, kukurydza konserwowa, przyprawa: oregano.

Sposób przygotowania do spożycia:

Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze - 18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.


nullZapiekanka Hawajska

(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)

Składniki:

Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, ananas konserwowy, szynka konserwowa wieprzowa, margaryna.

Sposób przygotowania do spożycia:

Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.


nullZapiekanka Cappricciosa

(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)

Składniki:

Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), szynka konserwowa wieprzowa, toping wołowy, papryka konserwowa, przyprawa: papryka słodka.

Sposób przygotowania do spożycia:

Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze - 18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.


nullZapiekanka Margherita

(dł. 27-28cm, szer. 9-10cm)

Składniki:

Ciasto (mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), farsz pieczarkowy (pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), ser mozzarella.

Sposób przygotowania do spożycia:

Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia - 6 miesięcy.
 


nullHot dog

(parówka w cieście do pizzy)

Składniki:

parówka wieprzowo-wołowa, mąka pszenna, woda, sól, oliwa z oliwek, olej roślinny uniwersalny, drożdże piekarskie, cukie, gluten pszenny, polepszacz.

Sposób przygotowania do spożycia:

Produkt rozmrozić i piec w temp. 200°C zwinięty w folię aluminiową przez 7-8 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Produkt wstępnie wypieczony, mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej. Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


Stówka Sp. z o.o. sp.k.
Mała Wieś 15
26-803 Promna
Tel. 602 784 179
www.pizzola.com.pl
sprzedaz@pizzola.com.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola RATIONAL Smoker Gastromix Matlix Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Belfood CTK Doram Piórex LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Tableart Tomasz Miszczak Komat
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000