Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
TECNOINOX
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Hello Coffee
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Weekend otwarcia w NOBU WARSAW


Już 15 maja 2021 roku Restauracja Nobu Warsaw ponownie przywita gości. W nowo otwartym ogródku hotelowym zaoferuje wyjątkowe dania z oferty lunchowej i kolacyjnej. Od 29 maja 2021 roku wielbiciele nowatorskiej kuchni Nobu Matsuhisy reprezentowanej przez szefa Yannicka Lohou, będą mogli cieszyć się niezapomnianymi doznaniami kulinarnymi we wnętrzach warszawskiej Restauracji Nobu Warsaw.
 


LUNCH I KOLACJA W OGRÓDKU HOTELOWYM

Wychodząc naprzeciw potrzebom gości, którzy od wielu miesięcy wyczekiwali ponownego otwarcia, Restauracja Nobu Warsaw wraca na warszawską mapę kulinarną z lunchami i kolacjami serwowanymi w ogródku hotelowym. Od 15 maja goście będą mieli okazje na nowo doświadczyć niezwykłej gościnności i indywidualnej obsługi, z których marka słynie na całym świecie.
 
Zadaszony parasolami ogródek zostanie usytuowany w dwóch lokalizacjach na terenie hotelu, m.in. od strony ulicy Koszykowej – będąc idealną przestrzenią dla osób poszukujących innowacyjnej kuchni japońskiej. Strefa zewnętrzna zostanie przystosowana do obsługi 50 gości jednocześnie.
 
Restauracja zaoferuje lunch w godz. od 11:00 do 16:00 oraz kolację od godz.17:00 do godz. 22:00, przyjmując ostatnie rezerwacje o godz. 20:00. W niedziele i poniedziałki w trakcie kolacji oraz codziennie w porze lunchu na odwiedzających restaurację będą czekać największe klasyki marki Nobu takie jak sałatka z homara z sosem Spicy Lemon czy Black Cod Miso. Niezapomniane dania w formie pełnego menu, w tym sushi, będą dostępne dla gości podczas kolacji od wtorku do soboty.
 
Specjalnie z okazji ponownego otwarcia Restauracji Nobu Warsaw, szef Yannick Lohou przygotował dla gości dodatkowe wrażenia w postaci nowych pozycji w menu. Na odwiedzających warszawski lokal, będą czekać również nowości w ofercie koktajli.

WIZYTA WE WNĘTRZACH NOBU

Oprócz hotelowego ogródka, od 29 maja do dyspozycji gości zostaną również otwarte stylowe wnętrza Restauracji Nobu Warsaw. Restauracja będzie serwować lunche oraz kolacje od wtorku do soboty. Na weekend otwarcia restauracja przygotowała dla gości wyjątkową niespodziankę w postaci występu artystów grających na największych festiwalach na świecie. Tu możemy zdradzić, ze zaproszeni DJe wystąpili jako pierwsi podczas najbardziej prestiżowego festiwalu Burning Man, który odbywa się na pustyni Newada w USA. Informacje o aktualnych wydarzeniach dotyczących życia hotelu można znaleźć także na profilu @nobuhotelwarsaw na Instagramie, zachęcamy do obserwowania. 
 
Dzięki wieloletniej tradycji dbania o zachowanie najwyższej jakości zarówno usług, jak i posiłków serwowanych gościom, Nobu nie zapomina o przestrzeganiu obowiązkowych przepisów oraz respektowaniu ograniczeń. Dlatego zarówno ogródek hotelowy jak i restauracja będą działały z zachowaniem wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny, dając gościom poczucie swobody i komfortu.

Więcej o ofertach specjalnych na: www.warsaw.nobuhotels.com/pl/offers/

Stolik w Nobu Restaurant można zarezerwować poprzez odpowiedni: www.sevenrooms.com/reservations/nobuwarsaw
Restauracja: www.nobuhotels.com/warsaw

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Internorga
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000