Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Restauracja Melancholia – nowy smak Wrocławia


Kulinarna mapa Wrocławia wzbogaciła się o nowe miejsce - restaurację Melancholia, usytuowaną przy Hotelu Invite. Jak zapewniają właściciele, w lokalu zjemy nie tylko smacznie, ale też zdrowo.

Melancholia to, zlokalizowana na wrocławskich Hubach, nastrojowa przestrzeń połączona z pragmatycznym podejściem do potrzeb dzisiejszych gości. Atrakcyjna lokalizacja w bezpośrednim sąsiedztwie centrum miasta, elegancki wystrój, komfortowe wyposażenie, parking dla gości, a przede wszystkim propozycje zawarte w menu. To elementy sprawiające, że restauracja będzie alternatywą dla lokali skoncentrowanych wokół Rynku.
 
                                            
 
Oferta kulinarna Melancholii stawia na kuchnię nowoczesną, która jednak czerpie możliwie dużo ze sprawdzonych tradycji gotowania. Przejawem takiego podejścia jest wykorzystanie naturalnych składników pochodzących z ekologicznych upraw regionalnych dostawców. A przykładem takich dań są: łosoś marynowany w buraku i soli morskiej podawany z dresingiem miętowo – szczypiorkowym czy konfitowana noga z kaczki podawana z miodową modrą kapustą, pietruszkowymi kopytkami i sosem z rozmarynu i pomarańczy.
 
Lokalizacja w pobliżu dworców - kolejowego i autobusowego, usytuowanie w hotelowym wnętrzu oraz specyfika pozycji zawartych w menu, sprzyjają spotkaniom przy biznesowych śniadaniach, lunchach czy obiadach. Jednocześnie, nastrojowy wystrój w połączeniu z szerokim wyborem koktajli przy barze oraz planowanymi w najbliższej przyszłości tematycznymi imprezami, sprawiają, że lokal ukierunkowany jest również na gości poszukujących miejsca na spędzenie przyjemnego wieczoru. W restauracji przystąpiono już także do organizowania pierwszych eventów firmowych i uroczystości rodzinnych.
 
                                            

- Melancholia to też po prostu propozycja dla osób mieszkających w naszym bliższym lub dalszym otoczeniu, dla których do tej pory obiad czy kolacja w restauracji, wiązały się z wizytą na wrocławskim Rynku – wskazuje Owidiusz Kowalczyk, Manager Restauracji – Zależało nam bardzo, by stworzyć atrakcyjne miejsce, które będzie przyciągało zarówno gości hotelowych, jak i samych Wrocławian, szukających nowych doznań, tych kulinarnych i nie tylko. Ze swoją ofertą wychodzimy więc daleko poza hotelowe mury.

Melancholia mieści się w Hotelu Invite przy ulicy Hubskiej 54 we Wrocławiu. Lokal dysponuje parkingiem dla gości. Managerem Restauracji został Owidiusz Kowalczyk - ekspert w branży gastronomicznej w Polsce, mający wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu restauracjami hotelowymi w takich sieciach, jak Vienna International, Accor, Elbest. Szefem kuchni został natomiast Łukasz Zaczyński.


Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Debic Cukiernia M&K iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000