Pyszna kuchnia
Niedzielne Brunche – to produkt wyjątkowy, który znalazł rzeszę wiernych fanów. Oferują one bogactwo dań w formie otwartego bufetu, w tym potrawy z jagnięciny, wołowiny, ryb i owoców morza oraz wybór sushi, stację Live Cooking z nowatorskim Food Bazaarem, stację z lodami i goframi, comiesięczne bufety tematyczne, a także nielimitowane napoje i wino stołowe. Wszystko to w okresie wakacyjnym, w konkurencyjnej cenie, jedynie 139 zł za osobę. Oczywiście, restauracja Garden zaprasza także na dania ze stałego menu à la Carte, oferującego zawsze aktualne i smaczne potrawy kuchni europejskiej, przygotowane na bazie polskiej sezonowanej wołowiny. Ich uzupełnienie stanowi wkładka inspirowana porą roku, w której królują produkty sezonowe. Dla przykładu w czerwcu nie mogło zabraknąć dań ze szparagów, rabarbaru, poziomek i truskawek, skomponowanych wg autorskich przepisów Szefa Kuchni Andrzeja Bryka.
Klimatyczne wnętrze i letni taras
Przyjęcie dla całej rodziny, obiad z najbliższymi czy kolacja we dwoje – w Garden znajdzie się miejsce dla każdego z planowanych spotkań. Przestrzeń restauracji została podzielona za pomocą ażurowych ścianek i zróżnicowana umeblowaniem, dzięki czemu goście mogą cieszyć się pysznym jedzeniem w komfortowych i kameralnych warunkach, a latem korzystać z letniego tarasu z widokiem na malowniczy ogród ze stawem i starodrzewem.
Bogactwo atrakcji dla najmłodszych
Do specjalnych stref dobrej zabawy należy hotelowy Kid's Club, plac zabaw w ogrodzie, a także brodzik z atrakcjami w strefie Wellness. W weekendy o program animacji dla dzieci dbają profesjonalne nianie. Począwszy od prac plastycznych, poprzez zajęcia ruchowe, na projektach edukacyjnych kończąc – co tydzień najmłodsi mogą liczyć na kreatywną zabawę, zgodnie z comiesięcznym planem animacji.