Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
Chef Mate
Grill Kamado
expondo
TECNOINOX
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Hello Coffee
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Paweł Stawicki Szefem Kuchni w nowej restauracji Scoria w Bydgoszczy


Paweł Stawicki po 10 latach pracy w restauracji Mercato w gdańskim hotelu Hilton przejmuje stery w nowej bydgoskiej restauracji Scoria. Otwarcie restauracji Scoria w Bydgoszczy planowane jest na drugi kwartał 2021 roku.
 

Restauracja Scoria zlokalizowana jest w nowo wybudowanej kamienicy. Właściciel miejsca chce na razie pozostać anonimowy. Informacja o szefie kuchni - Pawle Stawickim, tego nowego miejsca na kulinarnej mapie pojawiła się na oficjalnym koncie restauracji, gdzie czytamy:

Poznajcie naszego Szefa Kuchni - Pawła Stawickiego. Stanie się on kulinarnym sercem restauracji.
Przez wiele lat prowadził kuchnię Mercato w pięcio gwiazdkowym Hotelu Hilton Gdańsk.
W swoim stylu gotowania, łączy nowoczesne techniki z klasycznymi, skrupulatnie dba o dopracowanie dań, które trafiają do gości. Zdobywał doświadczenie w takich Restauracjach jak The Greenhouse ( ** Michelin), MAAEMO ( *** Michelin) czy Atelier Amaro ( * Michelin). Dzięki zwycięstwu w konkursie Archimagirus Tradycja & Nowoczesność 2019, Paweł odbył staż w restauracji RAW André Chiang’a na Tajwanie ( ** Michelin). Choć lubi korzystać z wielu ciekawych produktów z całego świata dba o tradycje kuchni Polskiej.
Jesteście ciekawi tych pyszności? My również.
Do zobaczenia niebawem!
 
źródło: www.facebook.com/scoriarestauracja

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita Smoker LabelFresh Cukiernia M&K Debic Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska Baziółka Gros Frogut Alumast HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Internorga
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000