Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
27.04.2024
sobota
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Orientalna restauracja MAD BOX w nowych miejscach


Marka MAD BOX powstała w 2014 roku, a jej właściciele to młodzi ludzie, którzy szukali alternatywy dla wszechobecnych pizz, kebabów, burgerów czy hot dogów. Nie chcieli stołować się też w typowych fastfoodowych restauracjach. Stworzyli koncept oparty o zdrową i aromatyczną kuchnię orientalną, a dania podają w kartonowych take out boxach.
 
Model ten bardzo dobrze przyjęty i silnie propagowany w krajach europy zachodniej oraz za oceanem, za sprawą sieci zaczyna ewoluować również i na rodzimym rynku. Dokładając do tego najwyższą jakość używanych produktów, autorskie receptury wszystkich sosów można myśleć, iż powstał przepis na sukces. Menu sieci stale się powiększa oprócz flagowych noodli klienci mogą wybierać wśród zup, sałatek czy ciekawych przekąsek.
 
 
Pierwszy lokal powstał na początku 2015 roku i w odpowiedzi na szerokie zainteresowanie tym segmentem rynku HORECA powstała, jak twierdzą właściciele, jedna z najtańszych dostępnych ofert franczyzowych. Prowadzone są już zaawansowane rozmowy z 4. potencjalnymi franczyzobiorcami i bardzo możliwe jest, iż kolejne lokale zostaną otwarte jeszcze w pierwszym kwartale tego roku. W planach jest otwarcie minimum 10 lokali do końca 2016 roku mówi Marcin Płużyczka, właściciel lokalu MAD BOX.
 
 
Pomimo slowfoodowego podejścia do serwowanych dań MAD BOX charakteryzuje się bardzo szybką obsługą, dania dostępne są również na wynosi w dostawie. Punktem rozpoznawczym sieci jest kuchnia odsłonięta dla klienta, który widzi cały proces powstawania jego dania.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Debic Cukiernia M&K iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000