Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Karnawałowe drinki...
Rekomendacja SLOW ...
Otwarcie lokalu Me...
Udany projekt Winn...
Meat & Fit
Czego nie powinno ...
Gęsina na Świętego...
THE LEGENDARY Whit...
Nowe twarze za ste...
Mariusz Kucharczak...
Green Caffè N...
Nowa restauracja n...
Meat & Fit
Hotel GOLDEN TULIP...
Restauracja Genesi...
Ekspansja COSTA CO...
Free Style w resta...
Kawy COSTA COFFEE
Sphinx z nową rest...
Mad Box w Skarżysk...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Naczynia Polska
Firelight Glass
Hello Coffee
Makro Cash & Carry
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Mariusz Kucharczak na straży kuchni Grupy Leo


Listopad 2017 to miesiąc zmian i nowych rządów gastronomicznych w obiektach grupy Grupy Leo - Zamek Kliczków, Folwark Książęcy, Hotel Tumski, Barka Tumska, Karczma Młyńska. Od listopada Szefem Kuchni w tych restauracjach jest Mariusz Kucharczak, który gastronomię zna od podszewki, a jego konikiem jest polska kuchnia tradycyjna. Jego dania oczarują i zaskoczą nie jednego z Was, a także pokażą, że regionalne i tradycyjne dania można przestawić w bardzo innowacyjnym i pomysłowym wydaniu.
 
Mariusz Kucharczak pochodzi z Wielichowa i od ponad 18 lat pracuje w zawodzie. Szkołę zawodową o profilu kucharz ukończył w Grodzisku Wielkopolski. Jak sam mówi: Podczas pracy używam tradycyjnych  jak i nowoczesnych technik gotowania dzięki czemu przedstawiam kuchnię polską w nowoczesnej odsłonie. Dania podaję nie tylko na talerzach, ale wykorzystuję do tego również drewno, kamienie, siano, muszle, rośliny z naszej szklarni i ogrodu oraz wszystko, co można znaleźć w lesie, czy na plaży.
 
 
W pracy zawodowej poszerzał swoją wiedzę poprzez staże w restauracjach takich jak: Atelier Amaro, Senses czy Aruana w Hotelu Narvil. Dotychczas jego największe osiągnięcia to tytuł SZEFA KUCHNI TRADYCYJNEJ i jedna czapka od przewodnika Gaullt&Millau, wyróżnienie w konkursie na Wielkopolskiego kucharza roku oraz podwójne podium w  konkursie Wine & Food Noble Night za przystawkę i danie główne (dwa trzecie miejsca).

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker Matlix Naczynia Polska Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Artek Iglotex Lemonia EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Sokołów Barson Menos Steinberg Werner & Mertz Gorbi Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o.
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000