Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
26.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Hotel The Bridge Wrocław MGallery i Restauracja CRAFT wspierają walkę z koronawirusem


Personel hotelu The Bridge Wrocław MGallery oraz zespół Restauracji CRAFT od marca wspierają instytucje walczące z pandemią koronawirusa we Wrocławiu. We współpracy z Fundacją ERMED, każdego dnia, z uwzględnieniem zasad bezpieczeństwa, przygotowywanych jest 100 ciepłych posiłków dostarczanych do lokalizacji wskazanych przez Fundację.
 
Wśród nich są Centrum Zarządzania Kryzysowego we Wrocławiu oraz Izolatorium Dolnośląskiego Centrum Chorób Płuc w Obornikach Śląskich. Lista stale się powiększa, już niebawem posiłki dostarczane będą również do personelu dwóch wrocławskich oddziałów szpitalnych: Kliniki Hematologii, Nowotworów Krwi i Transplantacji Szpiku oraz Oddziału Intensywnej Terapii Dziecięcej i Anestezjologii.
 
 
Pomoc personelowi medycznemu jest teraz szczególnie ważna. Angażowanie się w sprawy istotne dla lokalnej społeczności to jedna z wartości, którymi kierujemy się w hotelu The Bridge Wrocław MGallery – mówi Timea Balzer, Dyrektor Generalny Hotelu. – Codziennie wydajemy 100 ciepłych posiłków, przygotowanych przez zespół Restauracji CRAFT z szefem kuchni, Szymonem Sierantem na czele. Troska o innych ludzi jest w naszym hotelowym DNA. – dodaje.
 
Pomoc jest możliwa dzięki zaangażowaniu finansowemu właściciela hotelu – Tacit Investment oraz wsparciu dostawców, z którymi współpracują hotel i restauracja. Udostępniają oni swoje produkty na preferencyjnych zasadach. Szczególne podziękowania należą się firmom: Dim Wrocław i Bidfood Farutex za obniżenie cen na produkty spożywcze; Develey, Jajcarz za przekazanie swoich produktów spożywczych; Polskie Centrum Czystości, Ecolab, Jack, Duni za dostarczenie pojemników, opakowań i serwetek do posiłków; Oui Oui za wypożyczenie opakowań termicznych; Nero Fruits i Kartofelek za udostępnienie warzyw i owoców do posiłków; Mondelez International za przekazanie słodyczy.
 
W organizację pomocy zaangażowani są bezpośrednio pracownicy hotelu i restauracji. Całość działań koordynuje Karolina Bolek, która na co dzień pracuje jako recepcjonistka. Uczestniczy także w dostarczaniu posiłków.
 
 
- Udział personelu hotelowego w działaniach na rzecz walki w epidemią sprawia, że choć mój zespół nie może wykonywać swoich standardowych obowiązków, ma poczucie, że jest potrzebny i robi coś ważnego dla wspólnoty – mówi Timea Balzer. – Doceniam również podejście zarządu Tacit Investment, którego założeniem jest utrzymanie zatrudnienia w tym trudnym momencie.
 
Timea Balzer zachęca również inne firmy do kontaktu i włączenia się w akcję pomocy z The Bridge Wrocław MGallery. Zainteresowani mogą dzwonić pod numer: +48 572 778 223 lub wysłać maila na adres: marta.stawinska-janiec@accor.com

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Rational Robvita LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000