Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
12.11.2024
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Andrea Camastra i jego nowa restauracja


Andrea Camastra to nie tylko jeden z najlepszych Szefów Kuchni w Polsce, ale także na świecie. Wielokrotnie nagradzany przez kulinarne środowiska, w tym także wielokrotny zdobywca gwiazdki Michelin, otworzył po prawie 2 latach przerwy, nową restaurację - Nuta.
 


Restauracja mieści się przy placu Trzech Krzyży 10/14 i otworzyła się 28 stycznia. Obecnie, restauracja prowadzi tastingi w formie prób generalnych, a co za tym idzie, oferuje specjalne ceny.

Nuta udostępnia trzy możliwości tastingu. Pierwszy z nich to Compositore, w nim 3 dania do wyboru spośród 5 wyselekcjonowanych przez Andreę, w cenie 260 zł, drugi to Virtuoso, a w jego skład wchodzą amuse bouche, pieczywo, trzy dania, predessert, deser, petit fours, w cenie 395 zł. A trzeci, ostatni to Maestro – aperitif (do wyboru polska bądź włoska wersja), amuse bouche, pieczywo, sześć dań, pre dessert, deser, petit fours, w cenie 540 zł. Trzeba przyznać, że ceny są bardzo atrakcyjne, szczególnie że jest to restauracja, która będzie walczyła o gwiazdkę Michelin. Ceny te będą się utrzymywać tylko do zakończenia prób generalnych.
 

Compositore, Virtuoso, Maestro i Nuta - to wszystko nawiązuje do miłości Andrei do muzyki oraz idei note - by - note, czyli nuta do nuty. Note by note to dziedzina nauki, która opiera się na kuchni molekularnej. Na jej podstawie kucharz jest w stanie całkowicie zmienić konsystencję danego produktu czy pozbyć się nielubianego przez nas zapachu.
 

A co konkretnie znajdzie się w menu?
Szef Andrea Camastra przygotował m.in. kaczkę w buraczkach, paprykarz, łosoń z oscypkiem, kwaśnicę, ogórkową, chleb ze smalcem, a nawet pizzę!
 

Warto korzystać z okazji spróbowania dań na najwyższym, światowym poziomie, u gwiazdowego Szefa Kuchni, jeszcze w bardzo okazyjnych cenach. Zachęcamy do dokonywania restauracji i cieszenia się fine diningiem w najlepszej postaci.

Rezerwacji można dokonywać poprzez system do rezerwacji:
https://nuta.com.pl/#!/rezerwacje

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000