Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Sfinks z pierwszą ...
Restauracja WhiteO...
Gdańsk idealnym ki...
3-gwiazdkowy hotel...
Mavericks w centru...
Pierwsze MOLO w Św...
Starbucks otwiera ...
Costa Coffee FlyDi...
Hampton by Hilton ...
Hotel Grano oferuj...
Będą nowe wnętrza ...
Hotel Number One
Tomasz Jakubiak o ...
Meat & Fit w Socha...
Dariusz Gwiazda no...
Karnawałowe drinki...
Rekomendacja SLOW ...
Otwarcie lokalu Me...
Udany projekt Winn...
Meat & Fit
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
GRILL KAMADO
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
ELMAK
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Meat & Fit po raz pierwszy w Świnoujściu


Po otwarciu w listopadzie 2017 roku lokalu Meat & Fit w Pile (woj. wielkopolskie) przyszedł czas na zaplanowane otwarcie lokalu w Świnoujściu (woj. zachodniopomorskie).

Świnoujście to miasto turystyczne z ponad 40 tysiącami mieszkańców składające się z 44 wysp. Lokal znajduje się w Galerii Promenada ul. Żeromskiego 79/80, która zlokalizowana jest przy głównym zejściu na plażę. Jest to lokal o powierzchni 70 m kwadratowych z 26 miejscami siedzącymi dużym zadaszonym ogródkiem letnim i kuchnią otwartą.
 
 
Ze względu na usytuowanie lokalu w sezonie letnim spodziewamy znacznie większej ilości gości niż w pozostałych naszych lokalizacjach dlatego we współpracy z firmą MMGastro wyposażyliśmy lokal w wydajniejszy sprzęt gastronomiczny, co pozwoli nam na obsłużenie większej ilości gości w tym samym czasie.

W Świnoujściu nie było do tej pory lokalu serwującego modne dania w dietetycznej formie ani burgerów dla wegan, które także znajdują się w ofercie Meat & Fit.

Na początku grudnia w naszej ofercie pojawiły się burgery wegańskie w 100% pochodzenia roślinnego. Zdecydowaliśmy się na ten krok, gdyż nasza dotychczasowa oferta burgerów wegetariańskich spotykała się z dużym zainteresowaniem naszych gości i dlatego jest to linia produktowa, którą chcemy rozbudować. Ofertę wegańską przygotowywaliśmy  pod patronatem Polskiego Stowarzyszenia Wegan, stowarzyszenia Otwarte Klatki oraz kampanii RoślinnieJemy.
 
                

Na I kwartał 2018 roku mamy zaplanowane otwarcia kolejnych lokali Meat & Fit m.in. w Kłodzku, Złotoryi, Krakowie, Wrocławiu, Sochaczewie. W całym roku 2018 planujemy otworzyć minimum 24 lokale. Niezależnie w kilku miastach prowadzone są poszukiwania nowych lokali przez kolejnych Franczyzobiorców.

W menu Meat & Fit znajduje się szeroki wybór dań i przekąsek, m.in.  sandwiche i burgery z grillowaną wołowiną, drobiem, wieprzowiną oraz wegańskie, sałatki, smoothies owocowe i warzywne, owocowe soki tłoczne na zimno, mleczne shake, kawy tradycyjne i smakowe.

Poszukujemy partnerów do współpracy w miastach od 20 tysięcy mieszkańców oraz w średnich i dużych miastach zarówno w galeriach handlowych jak i w lokalach miejskich o średniej powierzchni. Przedsiębiorcy zainteresowani otwarciem bistro Meat & Fit muszą liczyć się z inwestycją około 60-70 tyś zł netto w zależności od stanu technicznego lokalu. W tej kwocie ujęty jest już sprzęt, który można wziąć np. w leasing lub zakupić poprzez kredyt wtedy inwestycyjne nakłady gotówkowe znacznie się zmniejszą.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker GRILL KAMADO Gastromix Matlix ELMAK Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System inEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Lemonia CTK Doram Piórex Fanex Sokołów Na Lunch Menos Uzdrowisko Wysowa S.A.
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000