Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
18.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Wiosenna karta menu w Restauracji Hotelu Styl 70


Grasica cielęca podana z podgrzybkami w maśle, gicz jagnięca w sosie cydrowym z kus kus warzywnym czy parfait z marakui w czekoladowym pniu na sosie porzeczkowym to tylko kilka nowych propozycji Szefa Kuchni Restauracji Hotelu Styl 70 w Piasku k. Pszczyny na sezon wiosenno-letni. Menu obowiązuje od 24 kwietnia.
Nowa karta jest jak zawsze fuzją smaków, połączeniem tradycji z nowoczesnymi metodami gotowania oraz wyborem dań kuchni autorskiej. W wiosennym menu z pewnością nie zabraknie, znanego już naszym Gościom, lekkiego chłodnika ogórkowego z bryndzą i świeżą miętą, sera wędzonego w plastrach boczku na konfiturze żurawinowo-jabłkowej czy długo gotowanych żeberek wieprzowych z nowymi dodatkami.

Miłośnicy tradycji regionalnych nadal będą mogli skosztować wyśmienitych dań kuchni śląskiej, takich jak: żurek śląski na kiełbasie z ziemniakami i jajkiem czy tradycyjna rolada śląska podana z kapustą czerwoną z jabłkiem i białymi kluskami, a także trzech certyfikowanych dań Szlaku Kulinarnego Śląskie Smaki. Wśród wiosennych propozycji znajdzie się również krem z oberiby z długo gotowanym jajkiem i chipsem boczkowym, który jest jednym z trzech dań nagrodzonych Brązowym Durszlakiem w trakcie zeszłorocznego Festiwalu Śląskich Smaków.

Hotel i Restauracja Styl 70*** to zaskakujące połączenie elementów wystroju, zaczerpniętych z tamtej dekady. Wraz z nowoczesnym komfortem i kameralną atmosferą dają w efekcie przestrzeń niebanalną i zaskakującą, wartą odkrycia. Wnętrza w stylu lat 70 przenoszą w czasie, tworząc niepowtarzalny klimat, którego na próżno szukać w innych lokalach. Co istotne, obiekt posiada doskonałą lokalizację i położony jest przy DK1 w Piasku k.Pszczyny.
 
Pełna karta menu dostępna jest na: www.hotelstyl70.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000