Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
24.04.2024
środa
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
We Wrocławiu powstaje OVO Bar & Restaurant


Takiego miejsca spotkań w stolicy Dolnego Śląska jeszcze nie było. Wyróżnia się unikatowym barem, autorskimi koktajlami, wysokiej jakości serwisem i otwartą kuchnią. OVO Bar & Restaurant startuje już w sierpniu. Trwa rekrutacja pracowników.

OVO Bar & Restaurant znajduje się na parterze hotelu DoubleTree by Hilton Wrocław i jest dostępne również przez taras od strony wewnętrznego, otwartego patio budynku. Będzie otwarte od rana do późnego wieczora, oferując autorskie koktajle oraz szeroki wybór wina, piwa i przekąsek, a także zróżnicowane sezonowe menu, otwartą kuchnię, muzykę DJ-ów i na żywo.
 
Kolekcja  koktajli będzie imponująca. Nasz bar, wyśmienita kuchnia i spersonalizowana obsługa sprawią, że OVO Bar & Restaurant stanie się unikalnym miejscem we Wrocławiu, doskonałym dla relaksu i na każdą inną okazję. Jakość obsługi i przyciągająca atmosfera są dla nas równie ważne jak lokalizacja i design – mówi Matthias Herd, dyrektor generalny DoubleTree by Hilton Wrocław.
 
 
W OVO Bar & Restaurant nie tylko spróbujemy słynnych koktajli, jak Southside, lecz również dowiemy się w jak niezwykłych okolicznościach i czasach powstały (akurat ten w okresie prohibicji w Chicago). Niektóre z autorskich koktajli będą stworzone na bazie produktów regionalnych.
 
OVO Bar & Restaurant będzie się zmieniać wraz z porami dnia i zgodnie z rytmem życia miasta. W trakcie dnia zjemy tam śniadanie lub umówimy się na biznesowy lunch. Wieczorem zmieni się nastrój – pojawi się inny wystrój, inna muzyka, a nawet inne stroje kelnerów, hostess i barmanów.
 
Uważna, otwarta i taktowna obsługa jest dla nas bardzo istotna. Od momentu wejścia do restauracji gościem zajmie się hostessa, a następnie kelner. Dbamy o detale, które budują klimat miejsca – mówi Matthias Herd.
 


Trwa rekrutacja pracowników

Poszukujemy ludzi z pasją, którzy razem z nami będą tworzyć atmosferę OVO Bar & Restaurant. Przykładamy wagę m.in. do tego, by kucharze i kelnerzy potrafili barwnie opowiadać historie kryjące się za potrawami i ich składnikami – dodaje Matthias Herd.
 
Co jeszcze będzie niezwykłe w OVO Bar & Restaurant? Na przykład ostatni szlif w przygotowaniu niektórych dań nastąpi na restauracyjnym stoliku. Dania będą podawane indywidualnie lub wspólnie dla wszystkich osób przy stole, dzięki czemu będzie można spróbować wielu różnych rzeczy.
 
 
W menu zaproponujemy najciekawsze dania nowoczesnej polskiej kuchni, jak również potrawy inspirowane śródziemnomorską kulturą kulinarną. Jedną z naszych specjalności będą na przykład tapas. Co istotne, wykorzystamy tylko najświeższe produkty sezonowe i regionalne. Na filmach dostępnych poprzez kod QR w menu będzie można zobaczyć, skąd pochodzą niektóre z nich – mówi Piotr Apanel, szef kuchni DoubleTree by Hilton Wrocław, który pracował wcześniej w czterech restauracjach  uhonorowanych gwiazdką Michelin, w tym w restauracji Gordona Ramsay’a w Londynie. We Wrocławiu pod jego kierownictwem pracować będzie około 20 osób.
 
Ceny w OVO Bar & Restaurant będą na poziomie obecnych cen we Wrocławiu. To również jeden z powodów, dla których nie będzie to typowa restauracja hotelowa. 
 
Jestem przekonany, że OVO Bar & Restaurant stanie się popularnym miejscem spotkań w sercu miasta, doskonałym zarówno na poranną kawę i śniadanie, dający oddech lunch, spotkanie biznesowe, jak i wieczorne ze znajomymi. OVO Bar & Restaurant traktujemy jak dobrą opowieść, która ma przyciągać i zaciekawiać. Zapraszamy wrocławian, by byli jej częścią – podkreśla Matthias Herd.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000