Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
25.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Warszawska restauracja OTO!Sushi obchodzi swoje 5 urodziny


OTO!Sushi to restauracja tworzona z wielką pasją i sercem do przyrządzania sushi. W tym roku restauracja obchodzi swoje 5 urodziny. O tym, jak narodził się pomysł na otwarcie warszawskiej restauracji OTO! Sushi, opowiada jej właściciel - Pan Andrzej Lubowicki.
 
Kuchnia japońska - zwłaszcza sushi - ma swoich zwolenników na całym świecie. Nic w tym dziwnego - to wyjątkowo smaczne i zdrowe jedzenie. Restauracje sushi, poza granicami Japonii, najpierw pojawiły się w Stanach Zjednoczonych. Lata 70. to czas, gdy Amerykanie masowo zaczęli sięgać po surową rybę połączoną z ryżem i morskimi algami.
 
W Polsce restauracje sushi długo czekały na aprobatę konsumentów. Egzotyczna kuchnia musiała walczyć o popularność z tradycyjnymi upodobaniami Polaków.
Dziś sushi to jedno z dań, które jest bardzo proste, a jednocześnie wyrafinowane. Restauracja OTO!Sushi została stworzona z myślą o klientach, którzy są otwarci na nowe smaki. Jak mówi Andrzej Lubowicki, jego pomysł na otwarcie tego typu restauracji, zrodził się już w dzieciństwie – Jeśli od dziecka ma się w głowie marzenie o własnej restauracji to trudno odnaleźć ten jeden moment olśnienia. Od zawsze chciałem robić to, co robię teraz. Moja praca sprawia mi przyjemność. Czuję ogromną satysfakcję, kiedy widzę zadowolone twarze naszych gości.

W momencie otwierania restauracji miałem już 10 lat doświadczenia zdobytego w najlepszych warszawskich restauracjach sushi, dlatego było mi troszkę łatwiej. Znałem ówczesne trendy oraz oczekiwania gości, które przez ponad 20 lat historii sushi w Polsce ewoluowały i ewoluują do dziś.
 
Jak można zauważyć w naszym kraju, upodobania kulinarne klientów oraz większe zapotrzebowanie na kuchnie japońską wzrosło na przestrzeni kilkunastu lat. Dziś można śmiało powiedzieć, że klienci uwielbiają sushi. 

Nic więc dziwnego, że warszawiacy polubili restaurację OTO!Sushi. Wyjątkowa atmosfera, jaką udało się stworzyć w tym lokalu, przyciąga coraz więcej klientów. – Cały czas pojawiają się u nas goście, którzy sushi odkrywają właśnie z nami. Miło nam podwójnie, bo zazwyczaj zostają naszymi stałymi bywalcami. Budowanie trwałej relacji z gośćmi to jedna z moich ulubionych aktywności w OTO!Sushi - dodaje Andrzej Lubowicki.
W restauracji OTO!Sushi znajdą Państwo zarówno tradycyjne nigiri, maki i sashimi, jak też nowoczesne propozycje fusion, inspirowane bogactwem innych kultur. W sushi ważny jest każdy szczegół. Dlatego OTO!Sushi stawia na wysoką jakość składników, staranne przyrządzenie i eleganckie podanie.
 
– Warto podkreślić, że nasze sushi przyrządzane na wynos nie różni się od tego podawanego w lokalu. Bardzo szybko trafia na stół nawet do najdalszych zakątków Warszawy – dodaje Andrzej Lubowicki.
 
W tym roku OTO!Sushi obchodzi 5 urodziny. Z tej okazji restauracja przygotowała wiele atrakcji i niespodzianek dla swoich gości. Każdy, kto odwiedził OTO!Sushi miał możliwość dostać miły upominek w postaci np. zestawów ceramiki z logo OTO!SUSHI lub voucherów. Jak podkreśla Andrzej LubowickiPiąte urodziny były wyjątkowo przyjemne. Zazwyczaj na tę okazję wybieramy weekend, by moc świętować kilka dni. W tym roku goście również dopisali. Z każdym rokiem urodziny są większe, bo powiększa się grono naszych gości. W tym roku lokal pękał w szwach. Boję się, co będzie za rok.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000