Trzy hotele Grupy Satori – BEST WESTERN Hotel Portos, Start hotel Atos, Start hotel Aramis – od 16 lutego wprowadzają nowy produkt w swojej gastronomii.
Wszyscy goście hotelowi będą mogli skorzystać z opcji śniadań na wynos. Zasada jest bardzo prosta – klient otrzymuje pudełko, w które może zapakować produkty i dania gotowe, które są dostępne podczas standardowego śniadania w hotelu.
Śniadanie na wynos jest szczególnie atrakcyjne dla osób zapracowanych, które w swoim napiętym grafiku nie mają czasu na lunch na mieście oraz dla wszystkich, którzy dbają o godziny swoich posiłków.
Mamy bardzo duży wybór świeżych warzyw i owoców, jogurtów i bakalii, które świetnie nadają się na drugie śniadanie, nawet dla dzieci oraz wybór pieczywa, sałatki, z których można skomponować pożywny lunch dla każdego z nas. – mówi Szef Kuchni w BEST WESTERN Hotel Portos – Pan Mariusz Banaśkiewicz.
Serdecznie zapraszamy!
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.