Otwarciem w Centrum Handlowym M1 w Czeladzi swoją działalność rozpoczęła sieć Finger Food Spot. Jest to pierwsza w Polsce marka oferująca swoim klientom takie produkty, jak między innymi panierowane polędwiczki, skrzydełka i sery oraz frytki przygotowane w 100% bez użycia tłuszczu.
Koncept Finger Food Spot działa na zasadach nowocześnie zaprojektowanych wysp i dzięki wykorzystaniu innowacyjnej technologii Touch&EAT (zwycięzca konkursu na najlepszy produkt podczas targów Eurogastro 2015). To umożliwiło przygotowanie bez użycia tłuszczu produktów, które do tej pory wymagały smażenia. Oznacza to również brak konieczności inwestowania w systemy wentylacji oraz brak emisji uciążliwych zapachów. Dzięki temu punkty Finger Food Spot mogą funkcjonować w każdej lokalizacji, ponieważ wymagają zaledwie powierzchni 7 m2 oraz podłączenia prądu.
Sieć rozwijana jest na bazie prostych umów partnerskich, w ramach których Partner otrzymuje w pełni wyposażony oraz oznakowany punkt, dostawy produktów bezpośrednio do punktu, swobodę w podejmowaniu decyzji dotyczących menu i cen sprzedaży, komplet materiałów marketingowych oraz wsparcie organizacyjne. Oferta Finger Food Spot jest ponad to bardzo atrakcyjna pod względem cen, a także sposobu sprzedaży (np. sprzedaż na sztuki kawałków kurczaka wg decyzji klienta)
Kolejne otwarcia jeszcze w tym roku:
- Centrum Handlowe Reduta Warszawa – 22 maja
- Białystok planowane otwarcie – czerwiec
- Lwów Ukraina planowane otwarcie – czerwiec
Więcej informacji na: www.fingerfoodspot.pl
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.