Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Nowa kawiarnia Gre...
Sfinks z pierwszą ...
Restauracja WhiteO...
3-gwiazdkowy hotel...
Mavericks w centru...
Pierwsze MOLO w Św...
Starbucks otwiera ...
Costa Coffee FlyDi...
Hampton by Hilton ...
Hotel Grano oferuj...
Będą nowe wnętrza ...
Hotel Number One
Tomasz Jakubiak o ...
Meat & Fit w Socha...
Dariusz Gwiazda no...
Karnawałowe drinki...
Rekomendacja SLOW ...
Otwarcie lokalu Me...
Udany projekt Winn...
Meat & Fit
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Elmak
Hello Coffee
Secpol
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Fanex
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Przemysław Langowski szefem kuchni w Hotelu Number One


Szefem kuchni w restauracji Hotelu Number One na Wyspie Spichrzów w Gdańsku został Przemysław Langowski. Bogate doświadczenie zawodowe, a także liczne nagrody i wyróżnienia w konkursach kulinarnych gwarantują profesjonalizm i niezawodność nowego szefa.
 
Przemysław Langowski to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, nagradzany w wielu konkursach. Pasja do gotowania połączona z wypracowanymi przez lata umiejętnościami sprawiła, że jego kwalifikacje doceniane były nie tylko w Polsce, lecz także poza granicami kraju. W kuchni chętnie eksperymentuje, choć wiele inspiracji czerpie z tradycji kulinarnych wyniesionych z domu, które stanowią dla niego bazę wielu dań. Zwolennik łączenia kuchni tradycyjnej z nowoczesną.
 
 
Przemysław Langowski karierę zawodową rozpoczął już w 1999 roku w Hotelu Lido w Juracie. W latach 2001-2005 pracował jako kucharz w Hotelu Nadmorskim w Gdyni, następnie jako szef kuchni w Hotelu Bryza Resort & Spa w Juracie (2005-2006). W roku 2005 odbył staż w Restauracji Embasy we Frankfurcie. W latach 2005-2008 był szefem kuchni w Restauracji Metamorfoza w Gdańsku, a następnie w Hotelu Platinum w Ostródzie. W latach 2010-2016 kierował kuchnią w restauracji w Hotelu Willa Port w Ostródzie. W 2016 roku został szefem kuchni restauracji Magiel w Hotelu Almond w Gdańsku. Na swoim koncie ma wiele nagród. Otrzymał srebrny medal w kategorii dań regionalnych na Międzynarodowej Olimpiadzie Kulinarnej w Erfurcie. Zajął pierwsze miejsce w Ogólnopolskim Konkursie Gastronomicznym Złota Patelnia oraz drugie miejsce w Konkursie Zielona Czapka Bonduelle. Jest Członkiem Stowarzyszenia Kucharzy Polskich i Jurorem wielu konkursów gastronomicznych.
 
 
W menu restauracji Hotelu Number One znajdą się autorskie dania szefa kuchni inspirowane kuchnią włoską. Przemysław Langowski będzie rozwijał swoje umiejętności i doświadczenia zdobyte we Frankfurcie, gdzie pracował z rodowitymi Włochami. Kuchnia włoska słynie z niezwykłej aromatyczności i bogactwa smaków. Włosi w swojej kuchni czerpią wiedzę z tradycji rodzinnych i wzorują się na ich przepisach. W menu Hotelu Number One nie zabraknie więc typowych włoskich dań takich jak pizza, kremowe zupy, szeroki wybór past, a także desery, m.in. tiramisu i panna cotta. Innym flagowym produktem lokalu będą bufety śniadaniowe przygotowywane na bazie świeżych i naturalnych produktów. Wizyta w restauracji Hotelu Number One kierowanej przez Przemysława Langowskiego z pewnością będzie niezapomnianą podróżą kulinarną.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola Rational Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Werner & Mertz Krosno EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Artek Watersystem Barson
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000