Szef Zbigniew Łęgowski może pochwalić się licznymi nagrodami. W 2012 roku zajmował I miejsce w
Kulinarnym Pucharze Polski i
VII Mistrzostwach w Podawaniu Baraniny. Wcześniej wygrywał też w
Mistrzostwach Europy w Przyrządzaniu Potraw z Karpia oraz zajmował miejsca na podium podczas
Kulinarnego Pucharu Łotwy w Rydze i
Baltic Culinary Star Cup w Petersburgu. Często występuje też jako sędzia w konkursach kulinarnych.
W kuchni hotelu DoubleTree by Hilton Warsaw kierowanej przez Zbigniewa Łęgowskiego z pewnością nie zabraknie ulubionych przez gości propozycji opartych na polskim mięsie i rybach, w tym potraw przygotowanych na bazie polskiej sezonowanej wołowiny z Łąk Nadbużańskich. Goście nadal liczyć będą mogli na uzupełnienie menu o propozycje, w których królują produkty sezonowe.
Poza kulinarną ofertą konferencyjną oraz propozycjami à la Carte w Restauracji Garden flagowym produktem hotelu są także Niedzielne Brunche. W ich czasie do dyspozycji gości pozostają otwarty bufet z potrawami z jagnięciny, wołowiny, ryb i owoców morza oraz wybór sushi, stacja Live Cooking z nowatorskim Food Bazaar, stacja z lodami i goframi, comiesięczne bufety tematyczne oraz nielimitowane napoje, w tym wino stołowe i piwo.
DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw oferuje 359 pokoi i aż 5 000 m2 powierzchni eventowej, dającej szerokie możliwości aranżacyjne. Warto dodać, że hotel jest bazą zgrupowań Reprezentacji Polski w Piłce Nożnej. To stąd polscy piłkarze pod wodzą Adama Nawałki wyruszali na mecze, które dały im awans na Mistrzostwa Europy we Francji.