Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Starbucks otwiera ...
Costa Coffee FlyDi...
Hampton by Hilton ...
Hotel Grano oferuj...
Będą nowe wnętrza ...
Hotel Number One
Tomasz Jakubiak o ...
Meat & Fit w Socha...
Dariusz Gwiazda no...
Karnawałowe drinki...
Rekomendacja SLOW ...
Otwarcie lokalu Me...
Udany projekt Winn...
Meat & Fit
Czego nie powinno ...
Gęsina na Świętego...
THE LEGENDARY Whit...
Nowe twarze za ste...
Mariusz Kucharczak...
Green Caffè N...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Gastromix
Naczynia Polska
GROS
Kocham Wodę
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Fanex
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Nowy Szef Kuchni w hotelu Branicki


Od 10 listopada 2016 r. stanowisko Szefa Kuchni Restauracji Oranżeria w Hotelu Branicki objął Marek Pogorzelski – człowiek, którego pasją jest kuchnia polska w nowoczesnym wydaniu, a także kuchnia śródziemnomorska. Marek Pogorzelski jako nowy Szef Kuchni chce zaskakiwać Gości kreatywnością w łączeniu smaków.

Marek z wykształcenia jest technologiem żywności, a swoją przygodę z kuchnią rozpoczął 18 lat temu na luksusowych statkach pasażerskich. Następnie podejmował Gości w zamku Saint Cirq Lapopie, czy w restauracji L’acolade we Francji.
 
 
Po powrocie do Polski został Szefem Kuchni m.in. restauracji Hotelu St. Bruno**** w Giżycku, a od 2015 roku Restauracji Vesper. Teraz podjął się kolejnego wyzwania uczynienia z Restauracji Oranżeria jednej z najchętniej odwiedzanych, nie tylko przez gości Hotelu Branicki, restauracji w Białymstoku.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola RATIONAL Smoker Gastromix Matlix Naczynia Polska GROS HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Belfood CTK Doram Piórex LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Tableart Tomasz Miszczak Komat
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000