Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Natura na talerzu w Restauracji BlueBell


Oto motto, które przyświecało naszemu Szefowi Kuchni Krzysztofowi Harrisonowi przy komponowaniu nowego menu A’la Carte. Od pierwszych chwil, kiedy bierzemy do ręki nową kartę odczuwamy jej lekkość oraz elegancję. Wykonana z naturalnych materiałów zachwyca swą prostą formą.
 
 
Nasz wirtuoz smaków, jak mawiają o nim stali goście i pracownicy, zaprasza wszystkich do kulinarnej podróży po swoich autorskich daniach, które w pełni przygotowywane są z naturalnych składników. Nowe menu zawiera elementy kuchni europejskiej, polskiej oraz regionalnej. Znajdziemy w nim również menu sezonowe, a także tasting menu, które pokrótce pozwoli zobrazować nam koncepcje całej karty.
 
 
Regionalne smaki dań takich jak: pierogi, gęsina, dziczyzna, ślimaki z lokalnej hodowli z pewnością zaspokoją gusta najbardziej wymagających gości, a jednocześnie pozwolą poznać im smaki tradycji i regionu. Specjalnie dedykowane do potraw wina uszlachetnią cały posiłek, natomiast regionalne trunki takie jak cydry, miody pitne oraz lokalne piwa idealnie spełnią rolę aperitifu lub digestiveu. Potwierdzeniem wysokiej jakości serwowanych dań oraz świadczonych usług jest przyznanie Restauracji BlueBell najważniejszych w polskiej branży gastronomicznej nagród i wyróżnień.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000