Oto motto, które przyświecało naszemu Szefowi Kuchni Krzysztofowi Harrisonowi przy komponowaniu nowego menu A’la Carte. Od pierwszych chwil, kiedy bierzemy do ręki nową kartę odczuwamy jej lekkość oraz elegancję. Wykonana z naturalnych materiałów zachwyca swą prostą formą.
Nasz wirtuoz smaków, jak mawiają o nim stali goście i pracownicy, zaprasza wszystkich do kulinarnej podróży po swoich autorskich daniach, które w pełni przygotowywane są z naturalnych składników. Nowe menu zawiera elementy kuchni europejskiej, polskiej oraz regionalnej. Znajdziemy w nim również menu sezonowe, a także tasting menu, które pokrótce pozwoli zobrazować nam koncepcje całej karty.
Regionalne smaki dań takich jak: pierogi, gęsina, dziczyzna, ślimaki z lokalnej hodowli z pewnością zaspokoją gusta najbardziej wymagających gości, a jednocześnie pozwolą poznać im smaki tradycji i regionu. Specjalnie dedykowane do potraw wina uszlachetnią cały posiłek, natomiast regionalne trunki takie jak cydry, miody pitne oraz lokalne piwa idealnie spełnią rolę aperitifu lub digestiveu. Potwierdzeniem wysokiej jakości serwowanych dań oraz świadczonych usług jest przyznanie Restauracji BlueBell najważniejszych w polskiej branży gastronomicznej nagród i wyróżnień.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.