W czerwcu zapraszamy na lekkie i orzeźwiające menu sezonowe do praskiego hotelu Grupy SATORIA. Szef Kuchni Łukasz Gzowski bazując na produktach dostępnych w miesiącach letnich przygotował nowe propozycje, które zadowolą najbardziej wyszukanych smakoszy.
Degustację menu sezonowego warto rozpocząć od botwinki z jajkiem przepiórczym. Jako danie główne proponujemy risotto ogórkowe z bakłażanem i grillowaną perliczką. Na miłośników deserów czeka krem orzechowy z karmelizowanym rabarbarem.
– Przygotowując nowe menu sezonowe chciałem wykorzystać ogólnodostępne produkty, które każdy z nas wykorzystuje w swojej kuchni i połączyć ich wyjątkowe smaki i aromaty w zaskakujący sposób. Mam nadzieję, że moje propozycje zyskają uznanie wśród naszych Gości. Zapraszam do restauracji Nova na degustację nowego menu sezonowego – powiedział Łukasz Gzowski, Szef Restauracji Nova w Best Western Hotel Felix.
Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.