Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Papa Diego otwarte...
Nowa jakość nocleg...
Nowa kawiarnia Gre...
Sfinks z pierwszą ...
Restauracja WhiteO...
3-gwiazdkowy hotel...
Mavericks w centru...
Pierwsze MOLO w Św...
Starbucks otwiera ...
Costa Coffee FlyDi...
Hampton by Hilton ...
Hotel Grano oferuj...
Będą nowe wnętrza ...
Hotel Number One
Tomasz Jakubiak o ...
Meat & Fit w Socha...
Dariusz Gwiazda no...
Karnawałowe drinki...
Rekomendacja SLOW ...
Otwarcie lokalu Me...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
Smoker
Chef Mate
Grill Kamado
Gastromix
Naczynia Polska
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Elmak
Hello Coffee
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Meat & Fit po raz pierwszy w Świnoujściu


Po otwarciu w listopadzie 2017 roku lokalu Meat & Fit w Pile (woj. wielkopolskie) przyszedł czas na zaplanowane otwarcie lokalu w Świnoujściu (woj. zachodniopomorskie).

Świnoujście to miasto turystyczne z ponad 40 tysiącami mieszkańców składające się z 44 wysp. Lokal znajduje się w Galerii Promenada ul. Żeromskiego 79/80, która zlokalizowana jest przy głównym zejściu na plażę. Jest to lokal o powierzchni 70 m kwadratowych z 26 miejscami siedzącymi dużym zadaszonym ogródkiem letnim i kuchnią otwartą.
 
 
Ze względu na usytuowanie lokalu w sezonie letnim spodziewamy znacznie większej ilości gości niż w pozostałych naszych lokalizacjach dlatego we współpracy z firmą MMGastro wyposażyliśmy lokal w wydajniejszy sprzęt gastronomiczny, co pozwoli nam na obsłużenie większej ilości gości w tym samym czasie.

W Świnoujściu nie było do tej pory lokalu serwującego modne dania w dietetycznej formie ani burgerów dla wegan, które także znajdują się w ofercie Meat & Fit.

Na początku grudnia w naszej ofercie pojawiły się burgery wegańskie w 100% pochodzenia roślinnego. Zdecydowaliśmy się na ten krok, gdyż nasza dotychczasowa oferta burgerów wegetariańskich spotykała się z dużym zainteresowaniem naszych gości i dlatego jest to linia produktowa, którą chcemy rozbudować. Ofertę wegańską przygotowywaliśmy  pod patronatem Polskiego Stowarzyszenia Wegan, stowarzyszenia Otwarte Klatki oraz kampanii RoślinnieJemy.
 
                

Na I kwartał 2018 roku mamy zaplanowane otwarcia kolejnych lokali Meat & Fit m.in. w Kłodzku, Złotoryi, Krakowie, Wrocławiu, Sochaczewie. W całym roku 2018 planujemy otworzyć minimum 24 lokale. Niezależnie w kilku miastach prowadzone są poszukiwania nowych lokali przez kolejnych Franczyzobiorców.

W menu Meat & Fit znajduje się szeroki wybór dań i przekąsek, m.in.  sandwiche i burgery z grillowaną wołowiną, drobiem, wieprzowiną oraz wegańskie, sałatki, smoothies owocowe i warzywne, owocowe soki tłoczne na zimno, mleczne shake, kawy tradycyjne i smakowe.

Poszukujemy partnerów do współpracy w miastach od 20 tysięcy mieszkańców oraz w średnich i dużych miastach zarówno w galeriach handlowych jak i w lokalach miejskich o średniej powierzchni. Przedsiębiorcy zainteresowani otwarciem bistro Meat & Fit muszą liczyć się z inwestycją około 60-70 tyś zł netto w zależności od stanu technicznego lokalu. W tej kwocie ujęty jest już sprzęt, który można wziąć np. w leasing lub zakupić poprzez kredyt wtedy inwestycyjne nakłady gotówkowe znacznie się zmniejszą.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robot - Coupe Robvita Pizzola Rational Smoker Chef Mate Grill Kamado Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska Gros HAGEA Kocham Wodę Metro-Catering-System InEwi Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Gorbi M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Menos Werner & Mertz EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Watersystem
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000