Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
23.04.2024
wtorek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Marzec pod znakiem Targów EuroGastro


XVII Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro odbędą się w dniach 20-22 marca 2013 w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie. To największa w Polsce impreza wystawiennicza poświęcona branży HoReCa.

Nowościami najbliższej edycji będą dział Drink & Bar oraz pokazy Slow Food. Przedstawiciele sektora zapoznają się z ofertą alkoholi mocnych, win, piw oraz sprzętu i akcesoriów. Dodatkowo prezentowane będą produkty niezbędne do przyrządzania drinków. Marcin Budynek zaprezentuje natomiast tradycyjne przepisy i produkty regionalne, które nawiązują do filozofii Slow Food opierającej się na ochronie i promocji tradycyjnych sposobów produkcji żywności oraz propagowaniu kultury jedzenia.


Ważnym aspektem Targów jest poszukiwanie talentów i rozwój adeptów sztuki kulinarnej. Dlatego też kontynuowany będzie autorski konkurs Roberta Sowy o tytuł Kulinarnego talentu 2013. Nie zabraknie cieszącego się popularnością Festiwalu Kuchni Greckiej, którego pomysłodawcą i organizatorem jest Teo Vafidis. W trakcie Polskiego Festiwalu Carvingu odwiedzający będą mogli poznać sztukę dekorowania potraw i stołów. Bariści zaś zademonstrują swoje umiejętności w zakresie parzenia kawy podczas trwającej 3 dni Akademii Kawy, a towarzyszyć im będą prezentacje nowości produktowych i sprzętowych dla sektora kawowego.

Wystawcy będą mogli wziąć udział w konkursie na Najlepszy Produkt EuroGastro 2013, którego laureaci otrzymają unikatowe logo Najwyższa Jakość Targów EuroGastro 2013 potwierdzające doskonałą markę w branży HoReCa.


Targi uzupełni szeroki program specjalistycznych konferencji. Katedra Organizacji i Ekonomiki Konsumpcji SGGW poprowadzi spotkanie poświęcone nowym koncepcjom zarządzania lokalem gastronomicznym oraz zaprezentuje wyniki badań dotyczące zachowań konsumentów na rynku usług gastronomicznych. Specjaliści firmy AFMedia, właściciela Serwisu Gdziezjesc.info®, doradzą jak umiejętnie przygotować kalendarz promocji restauracji. Na chętnych czeka również szkolenie pod tytułem Audyt restauracji – niezbędny w każdym lokalu, które poprowadzą Audytorzy AFMedia.

Dla osób, które się zarejestrują przez Internet na www.eurogastro.com.pl/rejestracja organizator przewidział bilet wstępu z 50% rabatem.

Więcej informacji: www.eurogastro.com.pl

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000