Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Blogerzy w hotelowej kuchni


Lotniskowy hotel Hilton Garden Inn Kraków Airport do współpracy zaprosił małopolskich blogerów kulinarnych. Blogerzy razem z szefem kuchni przygotują tygodniowe menu.
 
 
5 cenionych blogerów kulinarnych zdecydowało się na wzięcie udziału w akcji, każdy z nich przez tydzień będzie miał możliwość podzielenia się swoimi najlepszymi przepisami w ramach hotelowej oferty lunchowej. Uczestnicy z pomocą szefa kuchni, Miłosza Kowalskiego przyrządzą dania ze świeżych, sezonowych składników.
  • 26-30 wrzesień Paszczaki Gotują
  • 10-14 październik Kuchnia na Wzgórzu
  • 24-28 październik A Bite to Eat
  • 7-11 listopad Pora Coś Zjeść
  • 21-25 listopad Cook it Lean
Wspólnym mianownikiem dla wszystkich potraw będzie cena, która jest stała i wynosi 25 zł. Zestawy lunchowe są dostępne od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 – 16:00. Ze względu na specyfikę miejsca Hotel gwarantuje podanie całego serwisu w mniej niż 30 minut. Pełny zestaw zawiera zupę, danie główne i wodę lodową.
 
 
Nasza oferta Quick Lunch to To unikalna propozycja opracowana i przystosowana specjalnie do potrzeb podróżujących, korzystających z usług lotniska. To co ją wyróżnia to niska cena, jakość dań i szybkość serwisu. Od września do współpracy zaprosiliśmy zaprzyjaźnionych blogerów, którzy będą mieć wyjątkową możliwość zaserwowania swoich autorskich dań w restauracji czterogwiazdkowego hotelu. To będzie motywująca i rozwijająca współpraca, która pozwoli na jeszcze większą różnorodność oferty lunchowej – mówi Miłosz Kowalski, szef kuchni Hilton Garden Inn Kraków Airport.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000