Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Budowa Hotelu Numb...
Nowe miejsce spotk...
Jazzowe walentynki...
Open day w THE BEL...
Jedzenie dla duszy...
Idealne sushi? Nic...
Restauracja Sphinx...
Restauracja Hilton...
Hotel Narvil
Pierwsza w Polsce ...
Krakowskie akcenty...
DoubleTree by Hilt...
Starbucks otwiera ...
Święta w parze z d...
Święta z dala od z...
The Bell - nowe, c...
Nowoczesna polska ...
Lubimy chodzić z k...
Nowa sieć kawiarni...
Restauracja TenSus...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
POSbistro
Watersystem
Heute Service
Robot - Coupe
HellCold
M&M Gastro
Caffetea
Manitowoc Foodservice
Iguana - Gastro
Demi Co.
Artykuły spożywcze
Secpol
Iglotex
Stówka - Pizzola
Belgium`s Best
Menos
ABC Espresso
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Jazzowe walentynki w THE BELL


Święto Zakochanych zbliża się wielkimi krokami. Wszystkim miłującym swoje drugie połówki oraz dobrą kuchnię i akompaniament saksofonu przypadnie do gustu oferta walentynkowa przygotowana przez właścicieli i szefa kuchni THE BELL EATERY.

Kochać powinniśmy zawsze, bez względu na kalendarz. Niemniej jednak walentynkowy wieczór jest doskonałym pretekstem, by wybrać się z najdroższą sercu osobą na romantyczną randkę albo spędzić ten czas w gronie ukochanych przyjaciół. Z myślą o wszystkich szef kuchni The Bell Eatery Łukasz Kawaller przygotował na ten wyjątkowy wieczór coś specjalnego.
 
 
W wieczornym menu znajdziemy miedzy innymi marynowaną troć z rumiankiem i aronią, cappuciccino z borowików i trufli, halibuta z karczochami i rakami czy kaczkę z różą i foie gras. To wersja dla lubiących delikatną kolację. Ci, którzy lubią się rozkoszować smakiem nieco dłużej, mogą spróbować jeszcze cielęciny z sosem peruwiańskim, a na deser pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa w postaci na przykład czekolady z tonką czy marakuji z czarnym bzem. Wieczór umili akompaniament saksofonu oraz panująca w tym miejscu atmosfera.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Local Pizza Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Belgium`s Best Fondis M&M Gastro POSbistro Convotherm Na Lunch Makro Cash & Carry M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Krosno Winterhalter Gastronom Polska HellCold Voigt Demi Co. Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Artek Steinberg RM Gastro Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Gaspol Lunch24.pl Gorbi Manitowoc Foodservice
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000