Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Gęsina na Świętego...
THE LEGENDARY Whit...
Nowe twarze za ste...
Mariusz Kucharczak...
Green Caffè N...
Nowa restauracja n...
Meat & Fit
Hotel GOLDEN TULIP...
Restauracja Genesi...
Ekspansja COSTA CO...
Free Style w resta...
Kawy COSTA COFFEE
Sphinx z nową rest...
Mad Box w Skarżysk...
Hotel Number One
Koktajl bar Woda O...
Zjawiskowa restaur...
Green Caffè N...
The Plate – ...
Nowe Menu Konesera
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
POSbistro
Espiga
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Jazzowe walentynki w THE BELL


Święto Zakochanych zbliża się wielkimi krokami. Wszystkim miłującym swoje drugie połówki oraz dobrą kuchnię i akompaniament saksofonu przypadnie do gustu oferta walentynkowa przygotowana przez właścicieli i szefa kuchni THE BELL EATERY.

Kochać powinniśmy zawsze, bez względu na kalendarz. Niemniej jednak walentynkowy wieczór jest doskonałym pretekstem, by wybrać się z najdroższą sercu osobą na romantyczną randkę albo spędzić ten czas w gronie ukochanych przyjaciół. Z myślą o wszystkich szef kuchni The Bell Eatery Łukasz Kawaller przygotował na ten wyjątkowy wieczór coś specjalnego.
 
 
W wieczornym menu znajdziemy miedzy innymi marynowaną troć z rumiankiem i aronią, cappuciccino z borowików i trufli, halibuta z karczochami i rakami czy kaczkę z różą i foie gras. To wersja dla lubiących delikatną kolację. Ci, którzy lubią się rozkoszować smakiem nieco dłużej, mogą spróbować jeszcze cielęciny z sosem peruwiańskim, a na deser pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa w postaci na przykład czekolady z tonką czy marakuji z czarnym bzem. Wieczór umili akompaniament saksofonu oraz panująca w tym miejscu atmosfera.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Metro Plast Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Gorbi Werner & Mertz Na Lunch Belfood M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Komat Caffetea M&M Gastro Manitowoc Foodservice Uzdrowisko Wysowa S.A.
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000