Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Free Style w resta...
Kawy COSTA COFFEE
Sphinx z nową rest...
Mad Box w Skarżysk...
Hotel Number One
Koktajl bar Woda O...
Zjawiskowa restaur...
Green Caffè N...
The Plate – ...
Nowe Menu Konesera
Qubus Hotel otwier...
Organic Coffee roz...
Green Caffè N...
Paladar – ka...
Sieć kantyn Aï...
Hotel Moniuszko na...
Przemysław Langows...
Nowy Szef Kuchni i...
Happy Art Hours...
Totalnie nowe, wyj...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Watersystem
LMS Online Sp. z o.o.
Nektar Natura
Tableart Tomasz Miszcz...
Artykuły spożywcze
Pizzola
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Jazzowe walentynki w THE BELL


Święto Zakochanych zbliża się wielkimi krokami. Wszystkim miłującym swoje drugie połówki oraz dobrą kuchnię i akompaniament saksofonu przypadnie do gustu oferta walentynkowa przygotowana przez właścicieli i szefa kuchni THE BELL EATERY.

Kochać powinniśmy zawsze, bez względu na kalendarz. Niemniej jednak walentynkowy wieczór jest doskonałym pretekstem, by wybrać się z najdroższą sercu osobą na romantyczną randkę albo spędzić ten czas w gronie ukochanych przyjaciół. Z myślą o wszystkich szef kuchni The Bell Eatery Łukasz Kawaller przygotował na ten wyjątkowy wieczór coś specjalnego.
 
 
W wieczornym menu znajdziemy miedzy innymi marynowaną troć z rumiankiem i aronią, cappuciccino z borowików i trufli, halibuta z karczochami i rakami czy kaczkę z różą i foie gras. To wersja dla lubiących delikatną kolację. Ci, którzy lubią się rozkoszować smakiem nieco dłużej, mogą spróbować jeszcze cielęciny z sosem peruwiańskim, a na deser pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa w postaci na przykład czekolady z tonką czy marakuji z czarnym bzem. Wieczór umili akompaniament saksofonu oraz panująca w tym miejscu atmosfera.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Manitowoc Foodservice Belgium`s Best Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Piórex Makro Cash & Carry Barson Menos M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Steinberg M&M Gastro Espiga LMS Online Sp. z o.o. Gorbi Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Sokołów Krosno Na Lunch Nektar Natura M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego POSbistro Gaspol
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000