Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Paladar – ka...
Sieć kantyn Aï...
Hotel Moniuszko na...
Przemysław Langows...
Nowy Szef Kuchni i...
Happy Art Hours...
Totalnie nowe, wyj...
Wyjątkowe otwarcie...
Hotelowa odwilż ce...
Budowa Hotelu Numb...
Nowe miejsce spotk...
Jazzowe walentynki...
Open day w THE BEL...
Jedzenie dla duszy...
Idealne sushi? Nic...
Restauracja Sphinx...
Restauracja Hilton...
Hotel Narvil
Pierwsza w Polsce ...
Krakowskie akcenty...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Tech - Prim
Makro Cash & Carry
Heute Service
LMS Online Sp. z o.o.
Winterhalter Gastronom...
HellCold
M&M Gastro
007Gastro.pl
Caffetea
Elektronika S.A.
Artykuły spożywcze
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Stówka - Pizzola
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Podsumowanie mijającego roku działalności Hotelu Narvil


Poprzedni rok był okresem pełnym wyzwań, niestandardowych aktywności i niecodziennych wydarzeń w Hotelu Narvil. Nieszablonowe działania promocyjne, setki konferencji i eventów, tysiące zadowolonych Klientów oraz zdobyte nagrody i wyróżnienia potwierdzają pozycję lidera Hotelu Narvil. Mijający rok w branży hotelarskiej przyniósł wiele nowości. Rok 2016 podsumowują eksperci Hotelu Narvil Conference & Spa.

Nieszablonowe atrakcje

Hotel Narvil po raz kolejny pokazał niezwykłe możliwości obiektu, w tym szerokie spektrum wykorzystania przestrzeni hotelowej i otoczenia przy organizacji eventów. Scena Narvil to jeden z przykładów umiejscowienia wydarzeń kulturalnych w designerskich przestrzeniach hotelu. Celem projektu było wyjście poza deski teatralnej sceny i nadanie jej unikatowej formy. Projekt Scena Narvil pozwolił na obejrzenie popularnych spektakli w nieoczywistej przestrzeni i w połączeniu z kompleksową ofertą hotelu dostarczył wypoczynku dla ciała i ducha. Takie innowacyjne podejście do kultury jest ewenementem, które spotkało się z pozytywnym oddźwiękiem ze strony wielbicieli sztuki. Od maja do sierpnia mieliśmy okazję zobaczyć na Scenie Narvil szczególnie uznane spektakle w doborowej obsadzie. W tym okresie Hotel Narvil również współorganizował z firmą Sztorm Grupa zawody Biznesklasy Regatowej, podzielone na 3 edycje: wiosenną, letnią i jesienną, w których rywalizowały ze sobą firmy, dla których była to okazja do niecodziennych spotkań integracyjnych. W tym roku Hotel Narvil miał również przyjemność gościć finalistki konkursu Miss Polonia 2016 na gali finałowej, jednego z najbardziej prestiżowych i najstarszych konkursów piękności.
 
 
Sport, pyszna kuchnia i święta
 
Pod koniec maja odbyła się druga edycja zawodów tenisowych z udziałem polskich aktorów – Narvil Gentleman’s Tennis Cup. Jednym z kluczowych elementów tego eventu była organizacja aukcji charytatywnej, podczas której można było zdobyć niepowtarzalne przedmioty przekazane przez gwiazdy. Zdobyte środki przekazano na działania społeczne Fundacji Aviva. Nie zabrakło również atrakcji w okresie wakacyjnym. Hotel Narvil przygotował specjalną ofertę Wakacje nad Narwią, dzięki której goście nie tylko mogli wypocząć w malowniczym otoczeniu Hotelu Narvil, ale także wybrać się na rejsy łodziami ze sternikiem po Jeziorze Zegrzyńskim, spędzić weekend z muzyką na żywo w restauracji Aruana w Ogrodzie oraz skorzystać z bogatego programu rozrywek rekreacyjno-sportowych. Niecodziennym konceptem okazał się również Dinner with a View. Stolik z widokiem – możliwość skosztowania niepowtarzalnej kolacji na plaży nad brzegiem Narwi. Był to cykl plenerowych doświadczeń kulinarnych, organizowanych w różnych zakątkach Polski – nad rzeką, w górach oraz nad morzem. Szef Kuchni Restauracji Aruana – Witek Iwański wraz z inicjatorką projektu Maliką zaprosili gości do poszukiwań kulinarnych źródeł smaku oraz degustacji dań podanych w wyjątkowej aranżacji i scenerii tuż nad rzeką. Jednym ze specjalnych gości była Ana Ros – jedna z najpopularniejszych kobiet Szefów Kuchni na świecie. Z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz nocy sylwestrowej, Hotel Narvil również przygotował coś specjalnego dla swoich Gości. Z dala od zgiełku, w ciepłej, rodzinnej atmosferze można było spędzić ten czas w Hotelu Narvil w komfortowych warunkach relaksu. Sylwester w Hotelu Narvil upłynął pod hasłem Narvil Prestige Night – noc pełna prestiżu nad Narwią upłynęła w rytmie największych przebojów prezentowanych przez zespół Szafa Gra. Na gości czekało wiele atrakcji: rewia taneczna w wykonaniu As Belezas Do Brasil, a kilka minut po północy życzenia noworoczne wszystkim Gościom złożyła Miss Polonia 2016 – Izabella Krzan.
 
 
Kamień milowy na rynku konferencyjnym
 
Dostosowywanie się do potrzeb klienta biznesowego jest nie lada wyzwaniem, któremu należy sprostać. Hotel Narvil, w tym roku wykazał się dużą inwencją i elastycznością wpasowując się w obecne trendy. Przygotowując ofertę stawiamy na ideę Wear your Client's shoes. Staramy się postawić w roli Klienta i zebrać jak najwięcej informacji o tym, czego potrzebuje i jaki cel pragnie osiągnąć. Ponadto staramy się wzbogacać naszą ofertę o różnego rodzaju atrakcje kulturalne, sportowe, rozrywkowe. Takie działania kreują relację win-win, z obopólnymi korzyściami po stronie Klienta, jak i hotelu – podkreśla Grażyna Kowalczyk, Dyrektor Generalny Hotelu Narvil Conference & Spa, Hotelarz Roku 2014. Bezprecedensowe znaczenie dla rozwoju miały wykonane przez IBRIS na zlecenie Hotelu Narvil ogólnopolskich badań rynku spotkań biznesowych pt.: Rynek spotkań biznesowych pod lupą: Kto? Co? I gdzie?.
 
 
Dogłębnej analizy struktury potrzeb rynku konferencyjnego dokonano bazując na polskich przedsiębiorstwach. Dzięki tym badaniom dowiedzieliśmy się, jakie budżety firmy przeznaczają na spotkania firmowe, konferencje, spotkania integracyjne, na czym najbardziej zależy organizatorom biznesowych spotkań? Jakie znaczenie mają usługi niestandardowe? W jakim stopniu cena ma wpływ na wybór miejsca takich wydarzeń? Rynek spotkań biznesowych to bardzo wymagający segment usług. Duża konkurencja na rynku sprawia, że Klienci są przytłoczeni ilością ofert spływających na skrzynki mailowe lub telefonicznie. Uzyskane wyniki badań pozwoliły nam doprecyzować swoje oferty dla potrzeb naszych Klientów zapewniającym im najwyższy komfort i jakość świadczonych usług – dodaje Grażyna Kowalczyk, Dyrektor Generalny Hotelu Narvil Conference & Spa, Hotelarz Roku 2014.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Lunch24.pl Manitowoc Foodservice Convotherm Fondis M&M Gastro Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego 007Gastro.pl Winterhalter Gastronom Polska Demi Co. HellCold Voigt Steinberg RM Gastro Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Gorbi Tech - Prim Espiga Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Barson Iglotex LMS Online Sp. z o.o. RATIONAL Sp. z o.o. Belfood Lemonia
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000