Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
19.04.2024
piątek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Debic
Cukiernia M&K
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Nagrody Best of Warsaw rozdane po raz 11-ty


Najlepsi warszawscy restauratorzy i szefowie kuchni zebrali się w czwartek (15 stycznia) w hotelu Sofitel na rozdaniu prestiżowych nagród Best of Warsaw miesięcznika Warsaw Insider.

Ubiegły rok minął pod znakiem innowacji i inwencji. Rynek jest już dojrzały i bardzo zróżnicowany, dlatego tegoroczne wyniki głosowania były trudne do przewidzenia - powiedział redaktor naczelny Warsaw Insider, Alex Webber.

Wielkimi zwycięzcami okazali się – Nolita, która została wybrana wykwintną restauracją roku, Tapas Gastrobar w kategorii casual i Atelier Amaro, którego potrawy zostały wyróżnione za najlepsze wrażenia estetyczne.

Wśród szefów kuchni prym wiedli Andrea Camastra z Senses (najlepszy kucharz zagraniczny), Dariusz Barański z Concept 13 (największy potencjał), Aleksander Baron z Solec 44 (slow food) i Michał Bryś z L’enfant Terrible (najlepszy debiutant). Jacek Grochownia z Nolity został z kolei wybrany najlepszym szefem kuchni w stolicy.

Zwycięzców wybierała redakcja miesięcznika wraz ze znanym z telewizji szefem kuchni Josephem Seeletso i blogerami z Restaurantica i Froblog. Rozdane po raz 11-ty nagrody Best of Warsaw wpisały się na stałe do kalendarza imprez stołecznej gastronomii, co podkreśliła wysoka frekwencja na gali.

 

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Rational Robvita Robot - Coupe LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000