Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Koktajl bar Woda O...
Zjawiskowa restaur...
Green Caffè N...
The Plate – ...
Nowe Menu Konesera
Qubus Hotel otwier...
Organic Coffee roz...
Green Caffè N...
Paladar – ka...
Sieć kantyn Aï...
Hotel Moniuszko na...
Przemysław Langows...
Nowy Szef Kuchni i...
Happy Art Hours...
Totalnie nowe, wyj...
Wyjątkowe otwarcie...
Hotelowa odwilż ce...
Budowa Hotelu Numb...
Nowe miejsce spotk...
Jazzowe walentynki...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Winterhalter Polska
Smoker
Manitowoc Foodservice
Tableart Tomasz Miszcz...
Dora Metal
Convotherm
Lunch24.pl
Watersystem
Robot - Coupe
Espiga
Artykuły spożywcze
Pizzola
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Dziczyzna w hotelach Grupy Satoria


Best Western Hotel Felix oraz Best Western Hotel Portos zapraszają w sezonie jesienno-zimowym na dziczyznę. Każdy z szefów kuchni przygotował własne propozycje.
 
Szef Paweł Biskupski zaprasza gości na zupę gulaszową z szynki z dzika, aromatyzowaną jałowcem. Bardzo ciekawie brzmi danie główne: sznycel z dzika, podany na purée kasztanowym z dodatkiem pieczonych warzyw. Na deser dla łasuchów przygotowano pieczone jabłko z kruszonką, żurawiną i cynamonem. W Portosie skosztować można krem z batatów z mleczkiem kokosowym. Danie główne to ragout z dziczyzny z kaszotto buraczanym. Dla miłośników słodkości przygotowano Crêpes Souzette z pistacjami.
 
 
W tym sezonie postawiliśmy na mięso z dzika, nieco zapomniane i ostatnio niedoceniane. Warto jednak uwzględnić je w swoim menu, chociażby ze względu na wysoką zawartość łatwostrawnego białka oraz niezapomniane walory smakowe. W naszej restauracji serwujemy m.in. sznycel dzika w asyście puree kasztanowego z pieczonymi warzywami – powiedział Paweł Biskupski z restauracji NOVA Best Western Hotel Felix.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Winterhalter Polska Pizzola Smoker Reinex Barry Callebaut Artek Steinberg Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Gaspol Lunch24.pl Gorbi Manitowoc Foodservice Convotherm Belfood Barson Lemonia Voigt Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. easyFairsŽ Poland CTK Doram Piórex Espiga Iglotex LMS Online Sp. z o.o. RATIONAL Uzdrowisko Wysowa S.A. Secpol M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000