Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
18.04.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
Rational
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Czwartkowe Wieczory Sushi w Restauracji Hilton Garden Inn Kraków Airport


3 marca balicki hotel Hilton Garden Inn Kraków Airport rusza z nowym cyklem imprez kulinarnych. W każdy pierwszy czwartek miesiąca hotelowa restauracja będzie zmieniać swoje oblicze, zabierając swoich gości w podróż kulinarną do dalekiego Kraju Kwitnącej Wiśni.
 
Japońska kuchnia należy do najzdrowszych na świecie, ma bardzo mało cholesterolu, tłuszczy i kalorii. Mimo swojej pozornej prostoty jest niezwykle różnorodna i smaczna. Specjalnie dla wszystkich Gości, Miłosz Kowalski, szef kuchni Hilton Garden Inn Kraków Airport zaprosił Sushi Mastera, Mateusza Gębice, który przygotuje jedno z najpopularniejszych potraw kuchni japońskiej. Sushi będzie przygotowywane na bieżąco na oczach zamawiających.
 
 
Sushi przebyło długą drogę, zanim stało się jednym z najpopularniejszych i najbardziej rozpoznawalnych dań świata. Istnieje wiele jego rodzajów. Niezbędne minimum wiedzy to rozróżnienie nigiri od maków, ale podczas naszej kolacji postaramy się przedstawić zdecydowanie więcej informacji, które pozwolą szerzej spojrzeć na japońską kuchnię oraz zrozumieć fenomen i zgłębić historię popularnych rolek – mówi Piotr Kocimski, Food and Beverage Manager w Hilton Garden Inn Kraków Airport.
 
Zaproszenie na czwartkowe wieczory sushi w restauracji hotelu Hilton Garden Inn Kraków Airport może być doskonałym pomysłem na spędzenie wieczoru z przyjaciółmi, poznanie nowej kultury i smaków. Kolacja rozpocznie się o godzinie 18:00, ceny zaczynają się od 39 złotych za mały zestaw (10 szt.). Wymagana jest wcześniejsza rezerwacja miejsc.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleďż˝ znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Gastromix Heinz Polska Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000