Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Karnawałowe drinki...
Rekomendacja SLOW ...
Otwarcie lokalu Me...
Udany projekt Winn...
Meat & Fit
Czego nie powinno ...
Gęsina na Świętego...
THE LEGENDARY Whit...
Nowe twarze za ste...
Mariusz Kucharczak...
Green Caffè N...
Nowa restauracja n...
Meat & Fit
Hotel GOLDEN TULIP...
Restauracja Genesi...
Ekspansja COSTA CO...
Free Style w resta...
Kawy COSTA COFFEE
Sphinx z nową rest...
Mad Box w Skarżysk...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Naczynia Polska
Firelight Glass
Hello Coffee
Makro Cash & Carry
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Caffetea
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Budowa Hotelu Number One na finiszu


Budowa położonego na gdańskiej Wyspie Spichrzów Hotelu Number One dobiega końca. Poziom zaawansowania prac przekracza 95%, aktualnie inwestor składa już dokumenty odbiorowe do odpowiednich służb. W najbliższym czasie obiekt powinien uzyskać pozwolenie na użytkowanie i być gotowy na przejęcie pierwszych Gości. 
 
Hotel Number One to kolejna już inwestycja hotelowa Dekpol SA, realizowana w samym sercu Gdańska, przy ulicy Jaglanej na Wyspie Spichrzów. Ponad 95 % prac budowlanych zostało już zrealizowanych. Na zewnątrz trwa porządkowanie terenu i montaż ostatnich elementów jak: balustrady zewnętrzne, obiekty małej architektury czy wykończenie wejść. Wewnątrz trwają prace porządkowe, w tym związane z wykończeniem pokoi i części wspólnych.  Na poziomie garaży zakończono zakładanie instalacji sanitarnych i elektronicznych.
 
 
W nowym hotelu do dyspozycji Gości będą 172 pokoje, w tym jedno i dwupokojowe studia o powierzchni od 22 do 44 m2. Nowoczesne wyposażenie pokoi obejmuje m.in. technologie smart, indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną. W każdym pokoju znajdzie się również wygodne miejsce do pracy z szybkim i bezprzewodowym łączem internetowym.
 
W hotelu znajdzie się restauracja serwująca dania kuchni włoskiej oraz  rozbudowana strefa wellness z basenem, saunami, siłownią i SPA. Znakomita lokalizacja hotelu jest gwarantem szybkiego i łatwego dojazdu, zarówno z Portu Lotniczego im. Lecha Wałęsy, jak również z Dworca kolejowego Gdańsk Główny oraz Południowej Obwodnicy Miasta. Wszystko to pozycjonuje Hotel Number One jako jeden z ciekawszych obiektów na mapie turystycznej Gdańska, zarówno w kontekście podróży prywatnych, jak i biznesowych.
 
Dekpol, który jest zarówno inwestorem, jak i generalnym wykonawcą Hotelu Number One, dołożył wszelkich starań, by zgodnie z harmonogramem zrealizować każdy etap projektu. Inwestor rozpoczął składać dokumenty odbiorowe do odpowiednich służb. W najbliższym czasie obiekt powinien uzyskać pozwolenie na użytkowanie i być gotowy na przejęcie pierwszych Gości. 
 
Więcej informacji na stronie http://www.hotelnumberone.pl/, gdzie można już dokonać rezerwacji.

Hotel Number One powstaje w ramach kompleksu Nowa Motława na Wyspie Spichrzów w Gdańsku. Deweloperem i generalnym wykonawcą wielofunkcyjnego obiektu jest notowana na warszawskiej giełdzie spółka Dekpol. Inwestycja składa się z dwóch części – Hotelu Number One, w którym znajdują się 172 pokoje hotelowe sprzedawane w systemie condo oraz Apartamenty Nowa Motława z 298 lokalami mieszkalnymi. W nowoczesnym kompleksie zaprojektowano również przestronną strefę wellness z basenem wewnętrznym, saunami, i siłownią, a także marinę jachtową. Spójna architektura i design to połączenie pracy wybitnych osobowości: architektów reprezentowanych przez KD Kozikowski Design i Ideograf Paulinę Czurak z polskim designerem Janem Sikorą.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robvita Pizzola Robot - Coupe Smoker Matlix Naczynia Polska Metro-Catering-System Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Artek Iglotex Lemonia EasyFairs Poland - Targi w Krakowie Gaspol Sokołów Barson Menos Steinberg Werner & Mertz Gorbi Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o.
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000