Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Green Caffè N...
Paladar – ka...
Sieć kantyn Aï...
Hotel Moniuszko na...
Przemysław Langows...
Nowy Szef Kuchni i...
Happy Art Hours...
Totalnie nowe, wyj...
Wyjątkowe otwarcie...
Hotelowa odwilż ce...
Budowa Hotelu Numb...
Nowe miejsce spotk...
Jazzowe walentynki...
Open day w THE BEL...
Jedzenie dla duszy...
Idealne sushi? Nic...
Restauracja Sphinx...
Restauracja Hilton...
Hotel Narvil
Pierwsza w Polsce ...
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Dora Metal
Convotherm
Lunch24.pl
Watersystem
Robot - Coupe
Espiga
Local Pizza
Hendi Polska
Fondis
Tech - Prim
Artykuły spożywcze
Belgium`s Best
Menos
ABC Espresso
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Prezentujemy obiekty
Budowa Hotelu Number One na finiszu


Budowa położonego na gdańskiej Wyspie Spichrzów Hotelu Number One dobiega końca. Poziom zaawansowania prac przekracza 95%, aktualnie inwestor składa już dokumenty odbiorowe do odpowiednich służb. W najbliższym czasie obiekt powinien uzyskać pozwolenie na użytkowanie i być gotowy na przejęcie pierwszych Gości. 
 
Hotel Number One to kolejna już inwestycja hotelowa Dekpol SA, realizowana w samym sercu Gdańska, przy ulicy Jaglanej na Wyspie Spichrzów. Ponad 95 % prac budowlanych zostało już zrealizowanych. Na zewnątrz trwa porządkowanie terenu i montaż ostatnich elementów jak: balustrady zewnętrzne, obiekty małej architektury czy wykończenie wejść. Wewnątrz trwają prace porządkowe, w tym związane z wykończeniem pokoi i części wspólnych.  Na poziomie garaży zakończono zakładanie instalacji sanitarnych i elektronicznych.
 
 
W nowym hotelu do dyspozycji Gości będą 172 pokoje, w tym jedno i dwupokojowe studia o powierzchni od 22 do 44 m2. Nowoczesne wyposażenie pokoi obejmuje m.in. technologie smart, indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną. W każdym pokoju znajdzie się również wygodne miejsce do pracy z szybkim i bezprzewodowym łączem internetowym.
 
W hotelu znajdzie się restauracja serwująca dania kuchni włoskiej oraz  rozbudowana strefa wellness z basenem, saunami, siłownią i SPA. Znakomita lokalizacja hotelu jest gwarantem szybkiego i łatwego dojazdu, zarówno z Portu Lotniczego im. Lecha Wałęsy, jak również z Dworca kolejowego Gdańsk Główny oraz Południowej Obwodnicy Miasta. Wszystko to pozycjonuje Hotel Number One jako jeden z ciekawszych obiektów na mapie turystycznej Gdańska, zarówno w kontekście podróży prywatnych, jak i biznesowych.
 
Dekpol, który jest zarówno inwestorem, jak i generalnym wykonawcą Hotelu Number One, dołożył wszelkich starań, by zgodnie z harmonogramem zrealizować każdy etap projektu. Inwestor rozpoczął składać dokumenty odbiorowe do odpowiednich służb. W najbliższym czasie obiekt powinien uzyskać pozwolenie na użytkowanie i być gotowy na przejęcie pierwszych Gości. 
 
Więcej informacji na stronie http://www.hotelnumberone.pl/, gdzie można już dokonać rezerwacji.

Hotel Number One powstaje w ramach kompleksu Nowa Motława na Wyspie Spichrzów w Gdańsku. Deweloperem i generalnym wykonawcą wielofunkcyjnego obiektu jest notowana na warszawskiej giełdzie spółka Dekpol. Inwestycja składa się z dwóch części – Hotelu Number One, w którym znajdują się 172 pokoje hotelowe sprzedawane w systemie condo oraz Apartamenty Nowa Motława z 298 lokalami mieszkalnymi. W nowoczesnym kompleksie zaprojektowano również przestronną strefę wellness z basenem wewnętrznym, saunami, i siłownią, a także marinę jachtową. Spójna architektura i design to połączenie pracy wybitnych osobowości: architektów reprezentowanych przez KD Kozikowski Design i Ideograf Paulinę Czurak z polskim designerem Janem Sikorą.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Lunch24.pl Manitowoc Foodservice Convotherm Fondis M&M Gastro Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego 007Gastro.pl Winterhalter Gastronom Polska Demi Co. HellCold Voigt Steinberg RM Gastro Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Gorbi Tech - Prim Espiga Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Barson Iglotex LMS Online Sp. z o.o. RATIONAL Sp. z o.o. Belfood Lemonia
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000