Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
5 gwiazdek w Rzesz...
Hotel Koronny w Za...
Sieć Best Western ...
Trzygwiazdkowy hot...
Pierwszy w Polsce ...
Bristol Tradition ...
IV edycja kampanii...
Hotele Diament z n...
Pierwszy hotel Bes...
Hotelarze nie zaro...
Nowy hotel Grupy H...
Hotel Krasicki - n...
Hotelarze kontra r...
Pierwszy hotel z m...
„Morskie opo...
Accor ma już 150 h...
Dziedzictwo Kulina...
Hotel w kinie?
Bakterie w Hotelu
Pałac w Kurozwękac...
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Robot - Coupe
RATIONAL
Smoker
Firelight Glass
Hello Coffee
Gastromedia
Watersystem
Artykuły spożywcze
Robvita
Pizzola
Hello Coffee
Sokołów
Belfood
Barry Callebaut
Lemonia
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
Serwis hotelarski
5 gwiazdek w Rzeszowie już jest!


15 lutego 2013 r. na Podkarpaciu ruszył pierwszy pięciogwiazdkowy hotel. Znajduje się w nim kompleks nowocześnie wyposażonych sal konferencyjnych, które mogą pomieścić nawet do 700 osób.
 
Sale wielofunkcyjne, podobnie jak pozostałe powierzchnie Hotelu, nawiązują do tradycji Podkarpacia nie tylko architekturą, ale tez nazewnictwem. Stąd Goście szkolić się będą w salach WISŁOK  I SAN, a także ŁEMKOWSKIEJ, HUCULSKIEJ I BOJKOWSKIEJ.

Główna sala konferencyjna w hotelu Bristol Tradition & Luxury – Sala POLSKA – ma 2 poziomy widowni. Wyposażone w nowoczesny system audio-video pomieszczenie pozwala na organizację koncertów, spektakli teatralnych, pokazów mody  i innych wydarzeń. Na wyposażeniu sali znajduje się winda towarowa, która umożliwia łatwy i szybki transport samochodów dla potrzeb organizowanych w pomieszczeniu pokazów. Można  tu w bardzo efektowny sposób zaprezentować np. nowy model samochodu (jego waga może wynieść nawet 2,5  tony).

W rzeszowskim hotelu znajduje się kilka lokali gastronomicznych - jeden z nich, który przyjmie pierwszych Gości na przełomie marca i kwietnia,  poprowadzi znany restaurator Adam Gessler. Z kolei mieszcząca się na pierwszym piętrze Restauracja Wesele – główna restauracja hotelowa –  ma specjalizować się w potrawach kuchni polskiej i europejskiej. Nowością na rynku będzie ZEN SUSHI – usytuowany na wiszącej platformie sushi bar będzie serwował dania kuchni orientalnej. Atrakcją dla gości ma być też pierwszy w Rzeszowie minibrowar restauracyjny, w którym oprócz pięciu gatunków warzonego na miejscu  piwa, będzie można spróbować dedykowanych mu dań i przekąsek. Produkowane w Starym Browarze Rzeszowskim (bo taką nazwę będzie nosił lokal) piwo będzie można również kupić na wynos.

Pięciogwiazdkowy hotel posiada 280 miejsc noclegowych w 140 pokojach dla gości. W pierwszej kolejności hotel oddał do użytku pokoje typu Superior, a następnie apartamenty (łącznie 70 pokoi). Na najwyższych piętrach budynku znajdą się przestronne lofty, hotel będzie również posiadał pokoje przystosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych. Atutami hotelu mają być kilkukondygnacyjna oranżeria, taras oraz strefa spa. Do użytku gości oddany zostanie również parking podziemny. Zakończenie rozbudowy zaplanowano na koniec 2013 roku.

Publikowanie, modyfikowanie i kopiowanie zawartości strony lub jej części bez zgody właściciela portalu jest zabronione.



 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Pizzola Robot - Coupe RATIONAL Smoker Matlix Metro Plast Firelight Glass Goblet – sprzedaż hurtowa sztućców Hello Coffee Menos Steinberg Gorbi Werner & Mertz Na Lunch M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Belfood Secpol LMS Online Sp. z o.o. Watersystem Barry Callebaut Reinex Tableart Tomasz Miszczak Komat Caffetea M&M Gastro
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000